Spar 15% på Barcelo Bavaro Palace Deluxe i Punta Cana

Barceló Bávaro Palace Deluxe hører til Barceló Bávaro Beach Resort, som var et af de første hotel resorts i Punta Cana, og med 5 hoteller også et af de største. I 2011 blev hele resortet renoveret, og der står i dag 2 fantastiske hoteller med i alt 1991 værelser som er fordelt i bygninger på 2, 3 og 4 etager (der er elevatorer i de fleste af bygningerne). Når du bor på Bárcelo, har du “all-inklusive” med i prisen, d.v.s. at al mad og drikke (inkl. alkohol) er inkluderet. Der kan være ekstra betaling for premium alkohol.

Barceló ligger ca. 20 minutter fra Punta Cana lufthavnen og direkte ned til den berømte Bávaro Beach, som regnes for værende en af verdens 10 bedste strande. Hotellet har 1402 værelser i forskellige kategorier (bl.a. værelser der ligger direkte ud til stranden og havet).

Deluxe Room: 41,50 m2 værelse med udsigt over golfbanen. Værelserne er beliggende i bygninger med 3 etager og har enten en King size seng eller 2 dobbeltsenge samt en sofa. Alle værelser har terrasse/balkon, air condition, vifte i loftet, minibar, 32 tommers LCD fjernsyn, clock radio til iPod, internet ($), pengeskab, kaffemaskine, strygejern og strygebræt, samt et badeværelse med hårtørrer, badekåber, sutsko, og “raindance” bruser. Maks 4 personer på værelset: 2 voksne + 2 børn eller 3 voksne + 1 barn.

Priseksempel på 14 nætter i maj, juni, september eller oktober 2016 (priserne er de billigste i disse måneder):

Deluxe Room

Dobbeltværelse: USD 3.964,80 for 2 voksne
Ekstra voksen: USD 1.387,68
Børn 2-12 år: USD 991,20

Priserne inkluderer:

  • Private lufthavnstransfers fra/til Punta Cana lufthavnen
  • All-inklusive på hotellet (der kan forekomme visse restriktioner)
  • 1 gratis green fee til Barcelo The Lakes golfbanen (1 per person, per dag) – golf buggy er obligatorisk og koster USD 45 per person, per runde og betales direkte i pro-shoppen.
  • 24-timers kontakt til Palmera Travel på destinationen
  • Gratis cigar & chokolade tur til Don Lucas cigarfabrikken og Choco Museo (inkluderer ikke køb af varer)
  • 10% rabat på alle udflugter i Punta Cana fra vores hjemmeside www.grouppalmera.com (gælder ikke golf eller restauranter)

Priserne inkluderer 15% rabat på normalpriserne og skal bestilles samt betales senest d. 20/3, 2016. For yderligere informationer, se venligst denne side eller kontakt os på info@grouppalmera.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s