Flight Mode: Ting jeg altid skal have med for at overleve en lang flyvetur

flightElsker du at flyve eller hader du det? Jeg synes helt ærligt, det er fantastisk … især hvis man er så heldig at kunne flyve på business eller første klasse. Mest af alt er det tanken og følelsen af at være HELT koblet af, jeg godt kan lide. Oppe i luften er der ingen telefoner, der ringer (endnu) og ofte ikke internet, så man har muligheden for at få en pause fra det hele og bare slappe af i nogle timer – hvis man kan.

De første par år jeg rejste t/r fra Punta Cana for at holde sommerferie i Danmark, havde jeg altid en stor rygsæk med som min håndbagage. Det fungerede helt okay, og den var endda ikke så ubehagelig at bære på. Men de sidste par år er jeg dog gået over til at have en lille, rullende kuffert med – og jeg vil helst gerne have den så stor som mulig, uden at den overskrider mål og vægt for håndbagage!

Jeg pakker naturligvis altid mine værdifulde genstande i håndbagagen (det skal man altid gøre!), men derudover er der nogle ting, jeg altid har med, som gør min lange rejse over Atlanterhavet lidt mere behagelig:

  1. Bose noise cancelling headphones (+ iPod med musik). De er dyre at købe men alle pengene værd! Det finder man hurtigt ud af efter den første flyvetur, hvor man har dem med og bare kan lukke hele verden ude, inklusiv larm fra selve flyvemaskinen og diverse urolige børn.
  2. En god bog eller e-reader. Jeg har selv en Kindle som jeg elsker, hvor der kan være op til 1500 bøger på. Men ellers går jeg heller ikke af vejen for en gammeldags papirs bog. Hvis der er fjernsyn i sæderne, så ser jeg næsten altid bare film eller TV-serier. Hvis ikke, ja, så er det rart at læse.
  3. Hyggesokker. Jeg smider altid skoene, når jeg sidder på et fly, og så er de lune sokker fantastiske at have på, så man ikke får kolde fødder.
  4. Et sjal, en striktrøje eller en lun sweater. Der er koldt på flyet, især når man skal sove. På nogle fly får man et tæppe, men ofte er det ikke ret stort, så man må vælge, om man vil dække overkroppen eller benene.
  5. Gennemsigtig plasticpose med tandbørste, tandpasta, creme, læbepomade, hand sanitizer, hovedpinepiller og evt. sminke.
  6. Vådservietter og lommetørklæder. Servietter er altid gode, hvis man har fået fedtede fingre eller har spildt noget… eller til at friske ansigtet op med.
  7. Min laptop og diverse arbejdsrelaterede papirer. Når jeg rejser har jeg altid de bedste intentioner om at arbejde om bord på flyet, men det bliver alligevel sjældent til noget.
  8. En kuglepen og en blok/notesbog. Det er altid godt at have med – hvem ved, om man skulle blive inspireret under flyveturen eller komme i tanke om noget, som man har brug for at skrive ned.
  9. Solbriller. Jeg går aldrig hjemmefra uden mine solbriller.
  10. Skiftetøj. Hvis jeg rejste fra Danmark til Punta Cana ville jeg altid have et par shorts eller tynde leggings samt en T-shirt og et par flade sandaler i tasken, som jeg kunne tage på lige inden ankomsten. Det kan det godt tage lidt tid at komme gennem lufthavnen, og så er det absolut ikke sjovt at stå i 30 graders varme i store støvler, jeans, m.m.

Hvad med dig? Hvad har du med for at overleve en lang flyvetur?

Inspireret af bloggen “Flight Mode // What to Wear & What to Pack For Long Flights” Billedet øverst er lånt af bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s