Billige flybilletter og direkte fly fra Kastrup og næsten til Punta Cana med Norwegian

Norwegian flyver direkte fra Kastrup (CPH) til San Juan, Puerto Rico (SJU) fra d. 1. november, 2015.

Det norske lavpris luftfartsselskab Norwegian har for nyligt offentliggjort at de fra den 1. november, 2015 starter en ny rute direkte fra Kastrup lufthavn til Puerto Rico.

Nogle afgange har et stop enten i Stockholm, Oslo eller Saint Croix, inden man flyver hele vejen over Atlanten til Caribbean, mens andre går direkte som i non-stop.

Hvis du ikke allerede ved, hvor Puerto Rico ligger, så kan jeg fortælle at det er en naboø til den Dominikanske Republik. Fra Punta Cana er der kun omkring 280 kilometer eller under 1 times flyvning.

Hvis man går ind på Norwegians hjemmeside og fx søger på en tur til december/januar kommer der nogle overraskende billige priser frem – især hvis man kigger på afrejsedag om fredagen, hvor den laveste pris er helt nede på 1.699 kroner hver vej på economy class. Naturligvis afhænger priserne af de nøjagtige datoer.

Hvad har dette så med Punta Cana at gøre, tænker du måske?

Well, min første tanke var at her er en rigtig god mulighed for en spændende ferie, hvor man kombinerer San Juan (hovedstaden på Puerto Rico) med Punta Cana og eksempelvis tager en uge hvert sted.

Det amerikanske luftfartselskab JetBlue flyver direkte fra San Juan til Punta Cana til priser helt nede på omkring USD 100 per vej. Turen tager lige under en time, ca. 50 minutter.

Jeg har kun været på Puerto Rico et par gange uden dog rigtig at se så meget. Det håber jeg dog at få gjort, når jeg skal dertil igen i december! Men uanset hvad, så er Puerto Rico jo en ø i Karibien, så man kan regne med godt vejr næsten hele året rundt (ligesom i Punta Cana), og der være super strande, samt noget spændende kultur og historie som man kan udforske – især i den gamle bydel i San Juan. Desuden er der god shopping i San Juan der både har det kæmpestore shopping center, Plaza Las Americas, samt en Premium Outlets shopping center et stykke udenfor byen.

Prøv selv at gå ind og søg på www.norwegian.com/dk samt www.momondo.com, hvor du generelt kan finde billige flybilletter fx fra San Juan til Punta Cana.

P.S.

Husk at Puerto Rico hører til USA, så du skal have ESTA for at rejse dertil. Se mere på www.estaonline.org

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s