Lej en villa i Punta Cana

Villa Blanca med 6 soveværelser i Punta Cana

Det sidste halvandet år har Anders og jeg bestyret villaer i Punta Cana som vi udlejer til turister, der ønsker at bo mere privat end på et all-inklusive ressort. Langt de fleste af vores kunder er amerikanere, der er her i 4-7 nætter med familien eller vennerne, men vi har da også haft et par danske grupper.

Det hele startede med Rene Sindlev – en af grundlæggerne til det danske smykkefirma Pandora. Han var på ferie i Punta Cana med sine venner, hvor de boede i en 8-soveværelses villa på stranden. Inden ferien var omme, havde han købt villaen med henblik på udlejning. Efter flere måneders istandsættelse var den endelig klar til at tage imod sine første gæster.

Vi bestyrer i dag hans villa, som meget naturligt fik navnet Villa Pandora, og som nok er en af de mest populære udlejningsvillaer her i byen. Det første år havde vi omkring 200 nætters udlejning!

Soveværelse med havudsigt i Villa Pandora

Derefter er det gået slag på slag, og vi har stille og roligt fået flere villaer ind i vores ”katalog” – om man vil. De fleste af ”vores” villaer ligger i det eksklusive Puntacana Resort & Club, hvor bl.a. Julio Iglesias og Mikhail Baryshnikov (den russiske balletdanser der bl.a. spillede Carrie Bradshaws russiske kæreste i den populære TV serie, Sex & the City) har deres huse, og hvor Bill og Hillary Clinton ofte har været på ferie.

Sidste år investerede vi selv i en 4-soveværelses penthouse, som ligger på stranden ved siden af Villa Pandora. Vi satte den i stand og byggede 2 soveværelser mere ovenpå, hvor der i øvrigt også er en fantastisk tagterrasse og lounge.

Hvis man rejser sammen som par, er det nok lige i overkanten at leje en villa eller en penthouse lejlighed med 3-8 soveværelser. Men rejser man sammen med nogle venner, og gerne vil have en lidt anderledes oplevelse, kan det prismæssigt godt være ganske overkommeligt.

Den billigste villa vi udlejer er Villa Alba, der har 3 soveværelser og ligger på Cocotal golfbanen (hvor vi selv bor). Den koster fra USD 250 per nat.

Nogle vil måske tænke ”åh nej, jeg gider ikke lave mad, vaske op eller rede seng, når jeg er på ferie”… og det behøver man heller ikke. Gennem vores firma (vi har et rejsebureau) har vi struktureret vores villaudlejning således, at vi tilbyder en masse services, så man kan komme og holde ferie uden at skulle røre en finger.

Vi har både folk der reder senge og gør rent (hver dag), kokke der laver superlækker mad (så bukserne revner!) samt vores villa managers, der handler mad- og drikkevarer ind i supermarkedet samt kommer forbi dagligt og sørger for, at vores gæster er glade og tilfredse.

Vil man spille golf eller på udflugter, booker vi gerne det…og vi tilbyder også privat transport til/fra lufthavnen. Summa summarum tilbyder vi en hel pakke med alle services som hvis man boede på et hotel … uden alle de andre mennesker som man alligevel sjældent gider være omkring, når man bare vil have fred og ro til at slappe af.

Alle villaerne som vi bestyrer kan ses på www.palmeravillas.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s