På en trendy restaurant i Punta Cana

image

En imponerende indgang til Trendy Restauranten

Jeg kan ikke huske, hvornår det var, men vi fik på et tidspunkt en kupon med ”køb 2 betal for 1” gang morgenmad på Trendy Restaurant & Chill Out, som ligger inde på Cocotal Golf & Country Club i Bavaro (lige overfor Melia Caribe Tropical og Paradisus Palma Real ressorterne), hvor vi i øvrigt selv bor. Stedet åbnede i december sidste år og have officiel åbningsfest d. 12/12, så der er et forholdsvist nyt sted.

Så i søndags (i forrige uge) besluttede Anders og jeg os for at tage derhen og spise morgenmad. Der stod på kuponen, at der var morgenmad fra kl. 7 – 12, så vi troede og håbede på at man også kunne få brunch, for der mangler virkelig et sted i byen, hvor man kan tage hen i weekenden og spise en rigtig lækker brunch.

Nå, men søndag morgen skinnede solen, og vi tog af sted ved 9-tiden. Da vi ankom var stedet åbent men fuldstændig tomt. Der kom dog straks en kvindelig tjener og bød os velkommen, og vi fandt et sted at sidde uden for i en lille ”palapa” med store, behagelige stole og en fin udsigt over hul 17 på Cocotal golfbanen (på Bourgainvilla sløjfen). Tjeneren kom hen (uden menukort), så vi spurgte, hvad hun havde til morgenmad.

image

En hyggelig terrasse på Trendy Restaurant med fin udsigt over Cocotal golfbanen.

”Spansk tortilla med skinke og ost, juice, vand, kaffe….” og det var ligesom det.

”Kan vi ikke få æg eller brød?” spurgte vi. Jo, vi kunne godt få brød med tomat, men de havde ikke æg. Okay, vi bad om at få det samt en appelsinjuice til Anders og en kop kaffe med mælk til mig.

”Er juicen friskpresset?” havde Anders spurgt. Ja, det var den.

Der gik enormt lang tid, før hun endelig kom med juicen og kaffen.

Juicen var absolut ikke frisk – den var tydeligvis fra en karton. Og kaffen havde vist ikke set skyggen af kaffe, og smagte kun af mælk.

Efter endnu et længere stykke tid kom tjeneren med maden – et styks omelet med skinke og ost og to stykker brød med en slags tomatpure ovenpå. Godt nok er der æg i en spansk tortilla, men det er altså ikke en omelet…

image

En ikke helt tilfreds Anders med sin morgenmad

Men vi var sultne, så vi spiste det med velbehag. Omeletten var virkelig god, men brødet var tørt og tydeligvis fra dagen før. Uanset hvad så hyggede vi os og nød solen, udsigten, hinanden og at vi havde tid og mulighed for at få denne oplevelse, selvom den hverken var, hvad vi havde håbet på eller regnet med. Regningen blev på ca. 400 Dominikanske pesos (måske lidt mere).

I forbindelse med denne blog post var jeg lige inde og tjekke restaurantens hjemmeside (www.restauranttrendypuntacana.com) og så til min store overraskelse, at der reklameres for stor morgenbuffet (dagligt fra kl. 7 – 12) med alt lige fra æg, bacon, pølser til croissanter, muffins og MEGET MERE. Hmm, ja så kan jeg jo kun undre mig… og måske også føle mig lidt snydt.

Der serveres også frokost, aftensmad og drinks på Trendy restaurant. Stedet er super fint med masser af borde både inde og ude på terrassen, og jeg er sikker på, at det er hyggeligt at komme der om aftenen til en drink.

image

Flere borde på Trendy Restaurant med udsigt over Cocotal golfbanen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s