Downtown Punta Cana

IMG_4136

Det er et stykke tid siden de officielt åbnede Downtown Punta Cana ude ved krydset i ”Coco Loco” her i Bavaro. Når man kommer kørende fra/til Punta Cana lufthavnen på vej mod/fra hotellerne i Bavaro, kommer man lige forbi det store område, som man ikke kan undgå at se. Det første man lægger mærke til er CoCo Bongo natklubben – den kæmpestore, runde bygning med de store reklameskilte og den gigantiske Spiderman figur udenfor.

De bygger stadig derude på livet løs, men nu er der efterhånden ved at komme lidt liv i området. Indtil videre er der bl.a. åbnet en Subway, den lebanesiske restaurant ”Marrusk” samt isbutikken ”Ice Town”, der ifølge skiltet på bygningen serverer ”premium frozen yoghurt”.

Måske kender du allerede Subway fra Danmark, USA eller andre steder i verden? De laver supergode sandwiches, hvor man selv vælger hvilken slags brød man vil have samt salat, ost, skinke, dressing samt, hvad man ellers vil have i. Det er fastfood, når det er bedst og måske sundest. Det er i hvert fald langt bedre end en burger, hvis du spørger mig.

Udover de tre steder der allerede er åbnet, kommer der en del andre forskellige spisesteder som Denny’s (en anden kendt amerikansk kæde – de har bl.a. lækre pandekager), en sushi restaurant, en kinesisk restaurant, en mexicansk restaurant og en martini bar.

Klik på billederne for at se dem i et større format (slideshow).

Hele Downtown området er ret stort, og indtil videre er der ikke så meget, der er færdigt derude, så det bliver spændende at følge med i udviklingen. Efter planerne, tegningerne og billederne på deres egen hjemmeside www.downtownpuntacana.com ser det ud til, at der kommer masser af flotte restauranter, en kirke, lejligheder, osv. Jeg er sikker på, at der også kommer et hav af butikker til at tilfredsstille de shoppe-lystne turister.

Save

Save

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s