Godt nytår

godt_nytaar

Der har været lidt stille her på bloggen … sådan går det engang imellem, når der er rigtig travlt her i Punta Cana! Vi håber dog, at I har haft en super dejlig jul og ønsker jer alle et festligt og lykkebringende nytår.

Tak for al jeres støtte her i 2014 og for alle jeres dejlige e-mails…keep them coming!

Vi ser frem til at fortsætte denne blog i det nye år og håber, at vi kan hjælpe alle, der planlægger at rejse til Punta Cana i fremtiden.

Kærlig hilsen,

Ragnhild Hansen & Anders Bøgebjerg

2 thoughts on “Godt nytår

  1. peter stiller siger:

    Hej vi regner med at vi skal til den domikanske republik i 2016 februar måned. Men er noget usikker på punta Cana. For mig ser det ud til at man har samlet alle hoteller der og der er en million mennesker der. Vi vil gerne være et sted som ikke er så turist præget. Skal man så vælge stedet fra.

    • RH siger:

      Hej Peter, håber du har haft en god weekend. Tak for din besked her. Du har ret i det du skriver om Punta Cana – det er turistby #1 på den Dominikanske Rep., og i den generelle højsæson (Nov – Maj) er der mange turister her. Der er dog stadig steder her, hvor der er mere stille end andre, fx på de små hoteller eller hvis man lejer en privat villa. Men hvis I vil helt væk fra turister og finde steder, strande, m.m. der er helt øde, skal I nok ikke tage til Punta Cana. Jeg ville nok anbefale jer at kigge på Las Terrenas i nordøst eller Barahona i sydvest. Det er flotte områder, som er knap så turistprægede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s