Coco Bongo i Punta Cana

Coco Bongo Punta Cana

Coco Bongo Punta Cana

Kan du huske filmen The Mask med Jim Carrey, hvor han danser og optræder på natklubben Coco Bongo og første gang møder den henrivende Cameron Diaz?

Coco Bongo er et helt specielt natklub koncept, der hidtil kun har eksisteret i Cancun og Playa del Carmen, Mexico, men i år åbner den også i Punta Cana! Ja, der har faktisk allerede været Grand Opening d. 20/11, men så vidt vi har hørt, er der planlagt flere åbningsfester inden Coco Bongo åbner helt for det almindelige publikum.

Hvis du har været i Punta Cana inden for det sidste års tid, har du højst sansynligt kørt forbi det store Down Town Punta Cana område, som har været (og stadig er) under opbygning, på vejen fra lufthavnen til dit hotel? Her ligger Coco Bongo i en kæmpestor rund bygning, og for nyligt (i forbindelse med åbningsfesten) har de endelig fået skilte op, så der nu ikke er nogen tvivl om, at Coco Bongo er ankommet! Der bliver dog stadig arbejdet både indenfor og udenfor, så hvornår de er 100% færdige, vides ikke på nuværende tidspunkt, MEN mon ikke det hele står klart til jul, når Punta Cana eksploderer med turister fra USA, Canada og Europa, der kommer over for at nyde solen og holde jul langt væk fra kulde og sne?

Coco Bongo Punta Cana

Coco Bongo Punta Cana

Coco Bongo er en fest uden ende! De kalder sig selv officielt for “Show & Disco” og vil uden tvivl blive det hotteste sted i Punta Cana med spetakulære live shows, tribute koncerter, akrobatik og meget mere.

Videoen herunder er fra Mexico, men festen bliver helt sikkert ligeså farverig og fantastisk her i Punta Cana.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s