Ocean Blue & Sand *****

Ocean Blue & Sand er et rigtig fint og anderledes 5-stjernet ressort, der med sine i alt 650 værelser må betragtes som værende forholdsvis lille i forhold til mange andre ressorter i Punta Cana.

Junior Suites på Ocean Blue & Sand:

Man kan vælge mellem standard Junior Suites eller Privilege Junior Suites, hvor der følger lidt bedre services med i prisen. Er man på bryllupsrejse eller en romantisk ferie, kan man desuden vælge at bo i en Honeymoon Suite.

Junior Suites har enten en ”king size” seng eller to ”queen size” senge samt en sovesofa. Værelset har en balkon eller terasse med fin udsigt over enten haven eller swimming poolen (fordeles vilkårligt).

Derudover er der aircondition, kaffemaskine, minibar (vand, sodavand og øl), telefon, fjernsyn, pengeskab, strygejern og strygebræt, badeværelse med hårtørrer og diverse badeprodukter (shampoo, sæbe, m.m.). Room service er inklusiv fra kl. 11 til kl. 22. I standard Junior Suites er der plads til 5 personer i alt (børn og voksne).

Privilege Junior Suites ligger tættest på stranden og har en ”king size” seng eller to ”queen size” senge samt en sovesofa. Sengetøjet er af lidt finere kvalitet og der hører en pudemenu med, så man kan vælge nøjagtigt den type hovedpude, man vil have. Og om aftenen er der ”turndown service”, dvs. at stuepigen kommer og gør sengen klar til man skal sove.

Værelset har en balkon eller terasse med fin udsigt over enten haven eller swimming poolen (fordeles vilkårligt)…og man kan muligvis også se havet! Derudover er der aircondition, kaffemaskine, Premium bar/minibar (vand, sodavand og øl), telefon, 32 tommers LCD fjernsyn, DVD afspiller, clockradio med iPod dock, pengeskab, strygejern og strygebræt, håndklæder til strand/pool, badeværelse med hårtørrer, aroma/duftlys, badekåbe, sutsko, diverse badeprodukter og Jacuzzi (shampoo, sæbe, m.m.).

Der er gratis WIFI på værelset og room service er inklusiv fra kl. 7 til kl. 22. Har man små børn med, følger der en særlig lille gave med til dem. I Privilege Junior Suites er der plads til 5 personer i alt (børn og voksne). Derudover har man adgang til Privilege Club.

Privilege Club:

Som Privilege gæst på Ocean Blue & Sand har man adgang til den særlige Privilege Club lounge. Her får man bl.a. privat check-in og check out, som foregår i ro og mag og gerne med en lækker velkomstdrink i den ene hånd.

Privilege Junior Suites ligger i bygningerne, som er tættest på stranden og havet. Værelserne har dog ikke officielt havudsigt (selvom man sagtens kan se havet fra flere af dem), og det er ikke således ikke muligt at booke et værelse med havudsigt. Privilege Junior Suite og har det lille ekstra ”touch” der gør dem lidt mere lækre end de almindelige Junior Suites – bl.a. med Jacuzzi, fri WIFI og en Premium minibar på værelset.

I Privilege loungen sidder der en concierge, der bl.a. kan hjælpe med at bestille bord på hotellets a la carte restauranter (til aftensmad), og som Privilege gæst kommer man altid forrest i køen. Room servicen starter tidligere om morgenen (kl. 7), så man kan få morgenmad på sengen, hvis man ikke vil gå ned i buffet restauranten, hvor der i øvrigt er et særligt område kun til Privilege gæster.

I loungen er der også WIFI og computere til rådighed, hvis man ikke har sin egen med. Der er drikkevarer og snacks dagen igennem samt et lille bibliotek, hvor man også kan låne en DVD film til at se på værelset.

Nede på stranden har Privilege gæster deres eget område med moderne chaiselong stole og tjenere, der henter kølige drinks til en, så man slipper for selv at gå i baren.

Har man børnene med som Privilige gæst, bliver der kræset særligt om dem. De får en fin lille gave ved ankomsten, og i loungen findes der mad og drikke til børn samt bøger og DVD film/tegnefilm. På værelset er der desuden badekåbe og små sutsko.

Honeymoon Suites:

Er man på bryllupsrejse eller på en romantisk ferie, kan man vælge at bo i en af de elegante Honeymoon Suites. Her er alt holdt i sort og hvidt i modsætning til Junior Suiterne, hvor farven er blå. Honeymoon Suites ligger også tættest på stranden og som gæst har man automatisk alle Privilege Club fordelene beskrevet ovenfor.

Suiten har 2 etager og er som en lille penthouse lejlighed med en fantastisk himmelseng, lækkert sengetøj og pudemenu. Derudover har Honeymoon Suites samme indhold og services som man finder i Privilege Junior Suites.

På den øverste etage finder man et lille område med Jacuzzi og adgang til en udendørs bad med bruser.

Fortsættes næste gang med beskrivelse af hvad Ocean Blue & Sand i øvrigt har at tilbyde…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s