En Michelin middag på Eden Roc at Cap Cana

Screen Shot 2014-10-27 at 3.33.10 PM

Eden Roc at Cap Cana er et lille, ultra-luksus hotel i Punta Cana, som bestyres af Relais & Châteaux, der har 520 luksus hoteller og 60 gourmet restauranter verden over. Det er forkælelse på højt plan og her i Punta Cana er det “European glamour with a Caribbean twist”.

I år fylder Relais & Châteaux 60 år og i anledningen har Eden Roc at Cap Cana haft en særlig 3-retters gourmet menu kreeret og inspireret af den 2-stjernede Michelin kok, Michel Rostang, og udført af Eden Rocs egen chef kok, Hernán Griccini.

Det var en fantastisk menu og aften på Mediterraneo Restaurant. Selvom denne oplevelse ikke længere er tilgængelig, kan jeg kun anbefale en aften herude (deres almindelige menu så også enormt spændende ud!), som med garanti vil være uforglemmelig.

Man fornemmer straks ved ankomsten til Eden Roc, at dette sted er noget ganske særligt. Elegancen er ikke svær at overse, og der er kræset for alle former for detaljer. En ting som jeg falder over er det store, runde bord i midten af restauranten, hvor der ligger menukort og en lille bakke med 4 par briller…hvis man skulle have glemt sine briller, har restauranten altså altid et par, man kan låne. Det er da service ud over det almindelige!

Ude på terassen kan man sidde og nyde en cocktail eller et glas vin inden maden – med udsigt over den oplyste swimming pool. Vi sad der en lille halv time, fik en dejlig hvidvin og en masse lækre snacks som tjenerne bragte os i en lind strøm. Der var både hjemmelavede chips, oliven, kapers, falafel, og mere.

Da vi var klar til at gå til bords, meddelte værtinden, at der var forberedt et bord til os både indenfor og ude på terrassen, så vi selv kunne vælge, hvor vi ville sidde. Vi valgte at blive ude i på terrassen.

Efterfølgende nød vi en sublim middag.

Tjeneren serverede brød til at starte med og kom rundt med en bakke med forskellige slags små brød, så vi selv kunne vælge. Bagefter kom han rullende med en hel vogn, hvorpå der var 10-12 flasker med oliven olier fra forskellige lande (de fleste fra Italien og sjovt nok ingen spanske). Han præsenterede de forskellige flasker (som sjovt nok allesammen var “muy bueno”!). Derefter præsenterede han 5-6 forskellige slags salt…! Der var salt fra Hawaii, Indien (som smagte af hårdkogt æg), Himalaya… og der var hvid salt og lyserød salt.

Det var alligevel meget overraskende og imponerende!

Aftenen endte med, at vi fik 2 desserter, da vi havde fået den forkerte til at starte med. Så da vi “endelig” var færdige, havde vi fået så rigeligt at spise, selvom alle retterne var små og fine.

IMG_3271

Billedet øverst er fra min Instagram profil @LifeInPuntaCana. Du kan også se flere billeder på Eden Rocs Instagram @EDENROC_CAPCANA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s