Jul i Punta Cana?

Julen står for døren!

Nå! Måske er det alligevel lidt tidligt at komme med dette udsagn…selvom de så småt ER begyndt at stille juleting frem i butikkerne her i Punta Cana. Den anden dag, da jeg var i Lama supermarkedet, havde de allerede fået deres juletræ sat op!

Hvis du og din familie har planer om at holde jul langt væk fra Danmark (og kulde, mørke og evt. sne) og endnu ikke har booket jeres tur, så kunne I måske have lyst til at fejre højtiden i Punta Cana … boende i jeres egen villa?

I Punta Cana findes der mange villaer, som lejes ud til turister, der ikke gider bo på all-inklusive, MEN de er stort set alle sammen lejet ud til jul og nytår…undtagen denne her flotte villa, der ligger lige ud til en af de bedste golfbaner og kun få minutters gang fra stranden.

Villa Favorita set fra haven

Villaen hedder VILLA FAVORITA (ca. 550 m2) og har 6 soveværelser (sovepladser til 12 personer), 4 ½ badeværelser, køkken, stue ovenpå og nedenunder, swimming pool, udsigt til La Cana golfbanen og privat have.

I skal ikke selv ordne senge, rydde op eller vaske op, for der følger en rengøringsdame med i lejen.

I behøver heller ikke selv at lave mad, da der også følger en kok med, som sørger for tilberedning af al mad efter jeres ønsker (mad og drikkevarer er dog ikke inkl.).

Hvis julemiddagen skal stå på enten flæskesteg, and eller måske kalkun, så kan det sagtens lade sig gøre at købe det herovre… og så kan man jo godt have både sovsekulør og grødris med i kufferten (dette fås ikke i Punta Cana!).

Villa Favorita er stadig ledig fra d. 17. – 27. december. Se dette link http://www.vrbo.com/621915 for flere informationer samt billeder og kontakt gerne Anders Bøgebjerg på ab@grouppalmera.com.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s