Se Punta Cana fra luften

Helikopterture i Punta Cana

Har du nogensinde prøvet at flyve i en helikopter? Det er en ret fed oplevelse, skulle jeg lige hilse og sige. Jeg har selv prøvet det for nogle år siden, da jeg var så heldig at blive inviteret med 3 amerikanske damer, som havde booket en tur fra Punta Cana til Las Terrenas, som ligger på Samaná halvøen. Turen derop tog omkring 45 minutter og vejret var fint, så udsigten var helt uforstyrret. På vejen hjem havde vejret skiftet, så da vi var omkring halvvejs, begyndte det at styrte ned og vi måtte nødlande midt på en græsmark (med en flok køer der sikkert var ret forundrede) og vente på at det igen blev okay at flyve videre.

Men sikke en udsigt vi havde på denne flyvetur! Hvis du er ligesom mig og presser næsen flad mod ruden, når du er ude og flyve, så du kan se ud og ned, så vil du simpelthen elske at flyve i helikopter! Udsigten over hele kysten fra Punta Cana med havet og dets mange flotte farver var ubeskrivelig smuk. Og turen ind over landet med udsigten over bjergene og det fantastisk frodige landskab, man aldrig ser eller forestiller sig overhoved eksisterer, var intet mindre end fortryllende.

Helikopterture i Punta Cana

Hvad koster det så…?

Uheldigvis er det ikke helt billigt, og jeg tør næsten ikke tænke på, hvad turen t/r til Las Terrenas havde kostet. Hvis man dog bare skal på en almindelig turistflyvetur rundt henover Punta Cana området, så koster det fra USD 89 per person for en 10-minutters tur, inkl. transport t/r fra hotellet. Man bliver hentet i en lille minibus og kørt til flypladsen og tilbage til hotellet igen, når flyveturen er ovre.

I Punta Cana er der kun et firma der flyver med helikopter. De har mange års erfaring, er bund professionelle og lever op til alle de sikkerhedskrav, m.m., som er påkrævet. De har helikoptere med plads til 3 – 5 passagerer (plus piloten). Turene varer fra 10 minutter til 40 minutter (fra USD 89 – 319 per person) og giver mulighed for at se dele af Punta Cana området, inkl. kysten, stranden, havet, skibsvrag, golfbaner, m.m. Hvis man har pengepungen helt i orden og ”the sky’s the limit”, kan man også selv planlægge sin tur rundt på øen. Som eksempel har jeg lige sendt en regning af sted til en kunde som ville flyve fra Punta Cana til Monte Cristi (på nordvest kysten) og tilbage igen med 5 personer…til den nette sum af USD 9342 (gisp).

Helikopterne er ledige alle ugens dage og der er ture enten om morgenen, formiddagen eller om eftermiddagen. Se evt. mere på vores firmahjemmeside Group Palmerawww.grouppalmera.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s