Paradisus Junior Suite på Paradisus Palma Real

Paradisus Palma Real

Det 5-stjernede Paradisus Palma Real ressort er nok et af de smukkeste og mest luksuriøse i Punta Cana. Her kræses der for gæsterne i skønne men samtidigt meget afslappede omgivelser.

Palma Real, som hører til Paradisus ressortkæden, er ikke uoverskueligt stort som så mange andre ressorter da det ”kun” har 554 værelser, hvoraf 200 hører under kategorien Royal Service. Alle værelser ligger i 3-etagers bygninger, som er spredt ud over en tropisk have med masser af søer, palmer og farvestrålende blomster.

Et ganske almindeligt standardværelse er en Paradisus Junior Suite (garden view),som er stilfuldt dekoreret i Caribiske farver, som dog er tonet meget ned. Møblerne er af mahogni, og farverne er holdt meget jordnært i hvidt, beige, orange/rødt og mørkebrunt.

Standardværelserne måler ca. 50 m2 og har en stor dobbeltseng (king size) eller 2 senge (queen size), fladskærmsfjernsyn med satellit TV, CD/DVD afspiller, WIFI Internet, minibar som fyldes op dagligt, elkedel, telefon, pengeskab, aircondition, loftsvifte, strygejern og strygebræt.

Værelserne har også et lille sofaområde med en sovesofa og stuebord.

Badeværelset er udstyret med en såkaldt spa-bruser samt et jacuzzi badekar der er stort nok til 2 personer, sæbe, shampoo, håndklæder og hårtørrer.

På terrassen eller balkonen er der fin udsigt over den tropiske have, samt stole og bord til at sidde og nyde en kop kaffe om morgenen eller en drink om eftermiddagen/aftenen.

Deluxe Junior Suite Garden View på Paradisus Palma Real

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s