Tag på tøsetur til Punta Cana (del 3)

Tag på tøsetur til Punta Cana og nyd de smukke solopgange

At planlægge den perfekte tøsetur til Punta Cana sker ikke natten over. I vil højst sandsynlig få brug for en masse tid til jeres overvejelser, forberedelser, research og til at tage jeres beslutninger – især hvis I aldrig før har været i Punta Cana og kender destinationen på forhånd.

Når I allerede har gjort det indledende arbejde og besluttet jer for et budget, hvornår I vil rejse, hvor I vil bo, osv., er det på tide at planlægge feriens aktivitetsprogram, så I får mest muligt ud af turen – mest sjov, mest eventyr og mest afslapning.

Her er 3 sidste ting som I kan overveje:

1. Book jeres aktiviteter (udflugter, golf, spa, m.m.) i forvejen og spørg om rabat. Hvis I elsker at være aktive på ferien og ikke ”bare” ligge på stranden eller ved poolen hele tiden, er der masser af muligheder i Punta Cana. Hvis I spiller golf, har I valgt den helt rigtige destination, da Punta Cana er Caribiens bedste golfdestination med 9 golfbaner alene i Punta Cana og 4 andre baner ca. 45 minutters kørsel fra byen.

Spiller I ikke golf, er der mulighed for at sejle med katamaran, snorkle, dykke, ride på heste, gå i spa, flyve med helikopter, shoppe, og meget andet. Stort set alle udflugter koster det samme uanset, hvor man kigger, eller hvem man køber hos lokalt i Punta Cana, da udflugtsfirmaerne sætter salgsprisen. Det betyder dog ikke, at der ikke er mulighed for at få rabat, hvis I booker hos et lokalt rejsebureau samt betaler et depositum eller hele beløbet ”up front” – dvs. inden ankomsten.

Der er masser af sjove aktiviteter i Punta Cana

2. Forudbestil jeres lufthavnstransfer (afhentning i lufthavnen), så der er en privatchauffør i lufthavnen når I ankommer. På denne måde skal I ikke bekymre jer om at tage en taxi og stresse med at finde ud af, hvad det koster og evt. forhandle og betale på destinationen (de fleste taxa chauffører taler ikke andet end spansk, så det kan være noget af en udfordring). Hvis I har booket jeres afhentning i lufthavnen i forvejen hos et lokalt rejsebureau, er det også muligt, at I kan få en engelsktalende chauffør samt kolde drikkevarer (vand, øl, sodavand, eller lign.) til turen. Hvis I rigtig skal flotte jer og ankomme til hotellet med stil, kan I også booke en stor Cadillac Escalade (med plads til maks. 5 passagerer) og en flaske champagne til at fejre jeres ankomst til Punta Cana.

3. Ankom til jeres destination / hotellet og lad morskaben begynde! På dette tidspunkt er det nok virkelig på sin plads at fejre det store arbejde I har haft med at planlægge jeres tøsetur og få alle brikkerne til at falde på plads. Nu er der vel ikke andet at gøre, end at slappe af, have det sjovt og hyggeligt, nyde solen og det gode vejr, svømme i havet, nyde tropiske cocktails ved poolen, spise god mad, glemme slankekuren (den vil helt sikkert vente pænt på jer, når I kommer tilbage til Danmark igen), feste og skabe minder der forhåbentlig varer resten af jeres liv.

Rigtig god rejse!

Save

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s