Tag på tøsetur til Punta Cana (del 1)

Tag på tøsetur til Punta Cana

En tøsetur kan være en super sjov måde at tilbringe noget kvalitetstid sammen med veninderne, at komme lidt væk fra hverdagen op opleve et spændende sted i verden som du/I måske aldrig har været før.

Hvis en tøsetur (uden kærester, mænd eller børn) lyder som en god ide for jer, så kan Punta Cana være det helt perfekte sted.

Først og fremmest er det nemt at komme til Punta Cana med fly fra enten Billund eller Kastrup via Europa (fx Berlin, Frankfurt, Paris eller Amsterdam), USA (fx via New York) eller Canada (fx via Montreal).

For det andet har Punta Cana fantastisk vejr stort set året rundt med masser af solskin, så I nemt og hurtigt kan få en misundelsesværdig kulør.

Sidst men ikke mindst er Punta Cana en destination med masser af valgmuligheder med hensyn til hoteller (all-inklusive, små luksus/butikshoteller, private villaer, m.m.) samt aktiviteter (udflugter, golf, surfing, m.m.).

At planlægge den perfekte tøsetur kan være noget af en opgave, og I vil helt sikkert få brug for et par gode organisationstalenter for at få alle brikkerne til at falde ordentligt på plads. Husk bare på, at noget af det vigtigste er at planlægge et rejseprogram som både er attraktivt for alle men samtidig også fleksibelt nok til at hver især har mulighed for at lave forskellige ting på egen hånd, hvis det bliver tiltrængt.

Afslappende shopping på tøseturen til Punta Cana

Her er 3 ting som du/I kan overveje i planlægningen af tøseturen til Punta Cana:

1. Hvem skal stå for planlægningen og alt det praktiske i den forbindelse? Er I selv gode til at sammensætte rejser og booke alle elementerne, eller skal I have hjælp fra en professionel rejsebureauagent? Hvis ingen af jer har været i Punta Cana før, kan bare det at finde det rigtige hotel være som at finde vej gennem en jungle. Langt de fleste hoteller ser flotte og indbydende ud på Internettet og på billeder, men virkeligheden kan være en helt anden historie. Et dansk rejsebureau kan helt sikkert være behjælpeligt med råd og vejledning, men I kan også overveje at kontakte et lokalt bureau i Punta Cana, hvor medarbejderne bor i området og kender det som deres egen bukselomme … og desuden har mulighed for fysisk at være til stede og til rådighed under jeres ferie.

2. Beslut jer for et rejsebudget. Heldigvis tilbyder Punta Cana et hav af hotelmuligheder som passer til ethvert budget, uanset om det ligger i den lave eller høje ende.

3. Undersøg hvornår det er bedst (og billigst) at rejse og beslut jer for nogle rejsedatoer, som gerne må være fleksible. Turistsæsonen i Punta Cana er inddelt i en lavsæson og i en højsæson med påske, jul og nytår som ”peak season” – dvs de travleste og dyreste tidspunkter på året. Hvis I er bekymrede for vejret (fx orkaner og regntid), er det også noget I bør tage højde for, når I planlægger turen.

Fortsættes næste gang med endnu 3 gode tip til planlægningen af jeres tøsetur til Punta Cana…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s