Gratis nætter på Eden Roc at Cap Cana

Det eksklusive paradis.

Eden Roc Cap Cana

Sidste år skrev vi om Eden Roc at Cap Cana, det super eksklusive luksushotel i Punta Cana i forbindelse med et TILBUD på gratis nætter. NU kommer tilbuddet igen, så vi skriver endnu engang om dette lille paradis i Punta Cana…..

Fra d. 23. juni, 2014 (opdateret d. 10. november, 2015) Hvis du kigger på hoteller i Punta Cana, så er der andre muligheder end de mange, store all-inklusive ressorter. Der findes et par enkelte små såkaldte “boutique hotels”, som leverer hotelophold, mad og services i en særlig høj kvalitet – og naturligvis til en noget højere pris.

Eden Roc at Cap Cana er et af de få butikshoteller i Punta Cana, som må siges at være et rigtigt luksushotel. Hotellet har kun 34 suiter, som alle ligger i deres egen individuelle bygning (bungalow) med udsigt over den tropiske have eller lagunen. I skrivende stund er der dog planlagt en udviddelse med 52 suiter, der kommer til at ligge på stranden. De nye suiter skal stå klar til foråret 2016.

Hotellet stræber efter at give sine gæster fornemmelsen af den samme glamour og luksus som man finder på den franske og italienske riviera – kombineret med et strejf af den Caribiske charme, som er typisk for den Dominikanske Republik.

Eden Roc må siges at være noget nær det perfekte sted for rejsende, der har pengepungen i orden og værdsætter ro, fred og privatliv på ferien.

Hotellets 34 suiter er fordelt på 17 Junior Suites, 8 One Bedroom Suites, 2 One Bedroom Spa Suites, 3 Family Suites, 1 Two Bedroom Suite, 1 Two Bedroom Duplex Suite, 1 Black Horse Three Bedroom Suite og 1 Golden Shell Four Bedroom Suite som også har sit eget motionsrum og sauna.

Fra d. 8. Januar, 2015 kommer Black Horse Suite med sin egen butler, mens Golden Shell Suite har egen stuepige, butler samt kok (8 timer dagligt).

All suiter oser af luksus hvad angår indretning samt faciliteter og har bl.a. deres egen swimmingpool samt et spaområde, så der er mulighed for at få massage eller anden spa behandling i sin egen suite i stedet for at gå ned på hotellets spa (Solaya Spa).

Suiterne har udsigt over de flotte, tropiske haver eller den kunstige lagune. Indenfor styres alt elektronisk via en iPad, der hører til suiten. Der er naturligvis aircondition, et ”home entertainment” system, luksus shampoo og badeprodukter på badeværelset, gratis WIFI, og så kommer stuepigen 2 gange dagligt og sørger for at der er pænt og nydeligt.

Når man ikke lige har lyst til at slappe af på værelset eller plaske rundt i sin egen lille swimmingpool, så kan man fx benytte hotellet store swimmingpool, der måler ikke mindre end 380 m2 og naturligvis har swim-up bar.

Og når man vil til stranden, kan man suse af sted i den elektroniske golfbil, der hører til suiten! Der ligger to fantastiske strande inden for Cap Cana ressorten – Juanillo Beach, som betragtes for værende en af de bedste strande på den Dominikanske Republik, og den private og meget eksklusive Caletón Beach Club. Caletón er i øjeblikket under ombygning og skal stå klar med første fase d. 1. december, 2015, der bl.a. kommer til at inkludere en ny lobby, bar, restaurant, swimming pool, m.m. og der vil udelukkende være adgang for gæster der bor på Eden Roc at Cap Cana. Læs mere om Caletón Beach Club HER.

large_Eden_Roc_Beach_Club___Beachfront_Suites_-_Conceptual_Render

Den nye Caleton Beach Club som den kommer til at se ud efter ombygningen!

Er man på udkig efter lidt mere aktivitet end pool og strand, kan man fx spille en runde golf på den fantastiske Punta Espada golfbane (Jack Nicklaus Signature Design), som har 9 huller, der spiller direkte langs havet og havudsigt på alle 18 huller. Er man en ivrig golfspiller, kan man benytte chancen for også at spille La Cana (P.B. Dye) og Corales (Tom Fazio) golfbanerne, som også ligger ved vandet, ca. 10 minutters kørsel fra Cap Cana.

Hvis man ikke spiller golf, er der masser af andre aktiviteter som fx fiskeri, tennis, ridning, buggy ture, m.m. som man nemt kan få tiden til at gå med.

Morgenmaden på Eden Roc er inklusiv og serveres dagligt på Mediterraneo restauranten, hvor der diskes op med en såkaldt FULL American Breakfast med alt hvad dertil høres.

Full American Breakfast på Eden Roc Cap Cana

Til frokost og aftensmad kan man vælge at spise på hotellets andre restauranter, som inkluderer Gastronomico Restaurant (international gourmet), La Cava (vinkælder til intime middage i kombination med udsøgte vine) og Blue Lagoon Pool Bar & Restaurant (casual spisning). Økologiske råvarer er inkluderet på alle menuerne. Man kan også køre en tur ned i Cap Cana marinaen og spise på den fantastiske Acqua Mare restaurant med udsigt over de flotte yachts og store fiskebåde. Restauranten tilbyder desuden gratis transport, så man kan lade golfbilen stå.

Eftermiddags cocktails serveres på Riva Bar – et hyggeligt sted at slappe af efter en lang dag med sol, hav og aktiviteter. Barens atmosfære finder sin inspiration i 60ernes Monte Carlo, og der serveres et vælg af cocktails samt signatur drinks med en smuk udsigt over den store swimmingpool og den tropiske have.

Gratis nætter på Eden Roc Cap Cana

Lige nu er der mulighed for at få gratis nætter på Eden Roc, når man booker et 4- eller 7-nætters ophold til mellem d. 28. marts og d. 22. december, 2016.

Book 4 nætter og betal for 3 nætter eller book 7 nætter og betal for 5 nætter.

Tilbuddet gælder for alle værelseskategorier.

Reservationskoder:

  • Book 4 nætter og betal for 3 nætter: SLE
  • Book 7 nætter og betal for 5 nætter: SLR

Priser fra: USD 1,205.00 per værelse per nat i en Junior Suite Garden View (inkl. lokale skatter).

Priserne inkluderer:

  • Transport fra Punta Cana lufthavn (t/r)
  • Minimum 4 nætter i en Junior Suite Garden View (dobbeltværelse)
  • Full American breakfast (dagligt)
  • Elektrisk golfbil til transport inden for Cap Cana ressorten
  • Gratis WIFI Internet
  • Adgang til den eksklusive Caletón Beach Club

NB: Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og de gratis nætter kan ikke akkumuleres.

Hvis Eden Roc Cap Cana lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte Ragnhild Hansen på rh@grouppalmera.com

Eden Roc main pool

Swimming poolen på Eden Roc at Cap Cana

Velkommen til Eden Roc Cap Cana – Paradiset har aldrig før været så eksklusivt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s