Ferie med indhold – tag på golfferie til Punta Cana

Barcelo The Lakes golfbanen i Punta Cana

Barcelo The Lakes golfbanen i Punta Cana

Undersøgelser viser, at rigtig mange danskere rejser ud i verden for at holde ferie med indhold. De traditionelle badeferier, hvor man ikke laver andet end at ligge på en strand i 14 dage trækker ikke rigtig helt så meget som de engang har gjort. Derimod vil danskere have indhold og unikke oplevelser på dagsprogrammet. Der er masser af forskellige tema- og sportsrejser at vælge imellem, og hvis man ønsker at rejse til Punta Cana kunne en golfferie være et oplagt valg.

Punta Cana er nok Caribiens mest populære golfdestination. Alene i Punta Cana er der 9 golfbaner, som ligger indenfor cirka 30 minutters kørsel af hinanden. Hvis man kører til luksusressorten Casa de Campo, som ligger cirka 45 minutters kørsel fra Punta Cana, har man yderligere 3 golfbaner at vælge imellem.

Golfbanerne er fantastiske. De bedste (og dyreste) baner ligger naturligvis ud til havet med havudsigt og huller, der spiller langs klipperne og direkte ved det smukke turkisblå havvand. Hvis man som golfer vil spille de bedste baner, skal man kigge efter banerne La Cana, Corales, Punta Espada og den berømte Teeth of the Dog i Casa de Campo.

Punta Espada golfbanen i Punta Cana

Punta Espada golfbanen i Punta Cana

Prismæssigt kommer man ikke ud og spille for under USD 125 per person. I lavsæsonen, som varer fra 1. maj til 31. oktober, ligger priserne mellem USD 125 og USD 315 per person, inklusiv transport t/r, green fee, og golfbilen (buggy) som er obligatorisk. I modsætning til golfbanerne i Danmark og mange steder i Europa, så er det ikke tilladt at spille golf gående i Punta Cana.

I højsæsonen fra 1. november til 30. april ligger priserne mellem USD 145 og USD 395 per person. På enkelte af golfbanerne skal man derudover have en caddie med på banen, og må således påregne en ”caddie fee” på omkring USD 30 plus USD 15-20 i drikkepenge.

Hvis man er golfer og gerne vil spille mange runder på sin golfferie i Punta Cana, kan det klart anbefales, at man vælger at bo på et ressort, der har sin egen golfbane, hvor man kan spille for langt færre penge (fra USD 40 per person, per runde). De mest anbefalelsesværdige golfressorter inkluderer Hard Rock Hotel & Casino, Paradisus Punta Cana, Paradisus Palma Real, Melia Caribe Tropical, Barceló Bávaro Beach Resort, Catalonia Royal Bávaro, Sanctuary Cap Cana, Eden Roc at Cap Cana, og Tortuga Bay.

La Cana golfbanen i Punta Cana

La Cana golfbanen i Punta Cana

Er man nybegynder inden for golfens verden, kan man stadigvæk godt tage på golfferie og sætte gang i hobbyen med golfundervisning på destinationen. Det er alligevel også lidt sjovere at stå og træne på en driving range med havudsigt som på fx Punta Espada golfbanen!

De fleste golfbaner har et træningsområde med driving range, putting green og bunkers, så man har mulighed for at øve sig i alle spillets facetter.

Du har endda mulighed for at få golfundervisning med den danske PGA golf pro, Stig Kamstrup-Jepsen, som har undervist mange danskere i Punta Cana gennem de sidste 15 år. Stig har tidligere været ansat ved et dansk rejsebureau, men har siden slutningen af 2013 / begyndelsen af 2014 været fastboende i Punta Cana. Stig er PGA-uddannet golftræner og har bl.a. arbejdet i Odense golfklub og i Silkeborg golfklub.

Et undervisningsprogram til begyndere kunne fx løbe over 5 dage med 2 timers undervisning dagligt (fx fra klokken 8 til 10 om morgenen eller fra klokken 16 til 18 om eftermiddagen), så der stadigvæk ville være masser af tid til at slappe af og nyde stranden og/eller lave andre spændende aktiviteter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s