5 gode grunde til at tage på bryllupsrejse til Punta Cana

Romantik på Majestic Elegance i Punta Cana

Romantik på Majestic Elegance i Punta Cana

Punta Cana er en populær feriedestination for stort set alle uanset alder. Hvert år ankommer millioner af turister, som kan se frem til en destination, der byder på mange forskellige oplevelser både dag og nat.

Punta Cana er også en populær destination for bryllupper og bryllupsrejser – det er især amerikanere og canadiere, som rejser hertil for at gifte sig på stranden. Som dansker er det traditionelle kirkebryllup, med alle de fantastiske traditioner, som hører med, måske mere urokkeligt, men derefter kunne Punta Cana måske være det perfekte sted at tage hen på en super romantisk bryllupsrejse (evt. i kombination med et par dage fx i New York for også at få lidt by, kultur og shopping med på rejsen).

Her er 5 gode grunde til hvorfor du burde overveje at holde bryllupsrejse i Punta Cana:

Det gode vejr: I Punta Cana skinner solen stort set hver dag, og temperaturen ligger mellem cirka 27 og 35 grader året rundt. Der er enormt frodigt, eftersom det stort set regner hver nat og/eller i de tidlige morgentimer. Hvis det skulle regne i løbet af dagtimerne, kommer regnen oftest som kraftige byger (a la skybrud), der varer 5-15 minutter, hvorefter solen som sædvanlig kommer frem igen. Hvis du undgår at rejse i regntiden/orkansæsonen mellem maj og november, behøver du ikke at bekymre dig om vejret. Det skal dog siges, at vejret stadig er super i disse måneder, omend det kan være lidt mere ustabilt.

Det store udvalg af hoteller og ressorter: Punta Cana har en enorm koncentration af hoteller og ressorter, der ligger side om side langs østkysten af den Dominikanske Republik på en strækning der måler omkring 50-60 kilometer. Langt de fleste hoteller og ressorter er all-inklusive, og de varierer i prisklasse, så der er noget at vælge mellem til ethvert budget (fx Hard Rock Hotel & Casino, Paradisus Resorts, Melia Caribe Tropical, Majestic Resorts og Barceló Bávaro Beach Resort). Hvis man gerne vil undgå børn på ferien, er der flere hoteller, der er ”adults-only”, hvor gæster skal være minimum 18 år.

Derudover findes der små luksushoteller, hvor man virkelig kan blive forkælet (fx Tortuga Bay, Eden Roc at Cap Cana og Sanctuary Cap Cana). Hvis man hellere vil bo lidt mere privat og for sig selv, findes der et hav af muligheder for at leje en lejlighed eller en villa.

Forestil dig at vågne på til denne udsigt på din bryllupsrejse i Punta Cana

Forestil dig at vågne på til denne havudsigt på din bryllupsrejse i Punta Cana

Det frodige landskab: Vil man opleve andet natur end de smukke strande, findes der masser af muligheder for at udforske både laguner, bjerglandskaber, underjordiske huler, m.m. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at tage på en af de mange udflugter, som tilbydes fra Punta Cana området og som kan tage dig på en uforglemmelig oplevelse, som du ellers ikke ville få. Der er fx udflugter som Bavaro Runners, hvor man kommer ud og besøger en typisk dominikansk familie, der bor i træhus på landet, en plantage med frugter/tropiske planter/kaffe/kakao, en folkeskole, en underjordisk hule og en Taino indianerlandsby.

De utallige aktiviteter: Punta Cana har et hav af aktiviteter, så man aldrig behøver at kede sig. Der er masser af golfbaner i området – de bedste ligger ved havet (La Cana, Corales og Punta Espada). Derudover kan man fx snorkle, dykke, sejle med katamaran, køre i buggies, fiske, besøge cigar- og chokoladefabrikken, flyve i helikopter henover stranden og alle hotellerne, ride på heste, osv.

De fantastiske strande: Punta Cana er naturligvis mest kendt for sine fantastiske, kridhvide sandstrande med turkisblå havvand. Strandene i Punta Cana er blandt de bedste i verden. Der er masser af palmer til at give skygge, og der er stort set altid en behagelig brise fra havet.

Inspireret af artiklen ”5 Reasons Why Honeymooners Should Escape to Punta Cana” fra www.brides.com

Save

2 thoughts on “5 gode grunde til at tage på bryllupsrejse til Punta Cana

  1. Jette Jørgensen siger:

    Hej Kære.Ja tænk hvem der var så heldig at kunne opleve! men jeg ville nyde hvis det var min ældste søn og sviger der skulle opleve det.
    Høres ved kh ps. Min yngste med familie tager USA den 26juni.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s