Karneval i Punta Cana 2014

Flotte masker til karneval i Punta Cana

Karneval er en kæmpe begivenhed på den Dominikanske Republik som stammer helt tilbage fra midten af 1500-tallet. Det er især byen La Vega, der ligger midt i landet, som er berømt for karneval, og hvor folk fra hele verden kommer for at være med.

Hvert år i februar måned forvandles flere byer til store, farverige fester med masser af glade mennesker og flotte opvisninger. Dragterne og maskerne bliver håndlavet, og oftest går folk igang flere måneder i forvejen med at  lave deres kostumer.

De sidste par år er karnevalet sluttet i Punta Cana i marts måned med et stort optog ved lufthavnen, hvor en af boulevarderne bliver lukket helt ned.

Der er både optog med børn og voksne, som kommer fra de andre byer samt fra lokalområdet. Ofte er der også besøg fra andre lande som for et par år siden, da Aruba (en af de andre øer i Caribien) havde folk med til begivenheden.

Karneval er uden tvivl en af de mest populære og oplevelsesværdige events som både lokale og turister inviteres med til at deltage i.

I år er der karneval lørdag d. 8. marts kl. 16.00…og de folk der gerne vil med skal være hurtige til at melde sig, da karnevalet kun er i byen denne ene dag og der normalt er rift om billetterne!

Du kan komme med via et af udflugtsfirmaerne som tilbyder transport, indgang og plads på deres private, overdækkede tribune med bar og toiletter. Drikkevarer er dog ikke inkluderet men kan købes. Prisen er US$ 55 per person, og der vil være afgang fra hotellerne i Punta Cana mellem kl. 14-15 og retur igen mellem kl. 20-21.

Overvejer du selv at køre derud, så vær opmærksom på, at det kan være stort set umuligt at finde en parkeringsplads, p.g.a. antallet af lokale der selv  kommer i bil. Ofte må folk holde flere kilometer væk for derefter at gå hen til karnevalsstedet.

Vil du med til karneval med organiseret transport og indgangsbillet, så skriv en email til Ragnhild Hansen på rh@grouppalmera.com 

Farverige kostumer til karneval i Punta Cana

Billederne er taget til karneval i 2011. Se flere billeder HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s