Hvad må kufferten veje med Air France?

Hvad må kufferten veje?

Hvad må kufferten veje?

Der er mange veje, der fører fra Danmark til Punta Cana. En af de mest direkte veje, som mange danske turister vælger, er med Air France via Paris. Fra Kastrup til Paris er der kun et par timers flyvning, og fra Paris til Punta Cana varer turen cirka 8-9 timer.

Er du ikke typen der rejser let, kan det være en rigtig god ide at undersøge, hvor meget din kuffert egentlig må veje…så du slipper for at skulle betale overvægt i lufthavnen eller pakke om foran alle de andre!

Air France Economy Class:

Hvis du flyver med Air France på Economy Class, må du kun have 1 kuffert med, som må veje op til 23 kilo. Derudover må du have 1 håndbagage med, som ikke er større end 55 cm (længde) x 35 cm (bredde) X 25 cm (højde), samt en “accessory” (håndtaske, computer taske, kamerataske, eller lignende). Håndbagagen må tilsammen ikke veje mere end 12 kilo.

Hvis du er medlem af Flying Blue (sølv, guld eller platin) eller SkyTeam Elite eller Elite Plus, må du have 1 ekstra kuffert med på maks 23 kilo.

Air France Premium Economy:

Hvis du flyver på Premium Economy, må du som udgangspunkt have 2 kufferter med på maks 23 kilo hver. Håndbagagen skal være samme størrelse som på Economy Class , men som rejsende på Premium må du have 2 stykker håndbagage med samt 1 “accessory”, som tilsammen må veje op til 18 kilo. Hvis du er medlem af Flying Blue/SkyTeam Elite/Elite Plus, må du igen have 1 ekstra kuffert med på maks 23 kilo. 

Air France Business:

Har du valgt at spendere de ekstra penge på en Business Class billet, må du også have mere bagage med. På Business må du have 2 kufferter med på hver 32 kilo samt 2 stykker håndbagage og 1 “accessory”, som tilsammen må veje op til 18 kilo. Flying Blue/SkyTeam Elite/Elite Plus medlemmer må have 1 ekstra kuffert med på maks 32 kilo.

Air France La Première – First:

Som rejsende på First Class må du have hele 3 kufferter med som hver må veje op til 32 kilo. Du får 2 stykker håndbagage og 1 “accessory” med, som tilsammen må veje op til 18 kilo. Flying Blue/SkyTeam Elite/Elite Plus medlemmer må have 1 ekstra kuffert med på maks 32 kilo.

Hvad må håndbagagen indeholde?

Hvis du allerede er vant til at rejse, ved du sikkert også, hvad du må og ikke må have med i håndbagagen. Mange mennesker som rejser meget, glemmer måske alligevel, hvad reglerne er eller tænker ikke over dem i farten, så her er lidt information til at genopfriske hukommelsen…

Som regel er det en rigtig god ide at pakke de vigtige og værdifulde ting ned i håndbagagen. Det kan fx være din computer, kamera, smykker, pas, vigtige dokumenter, penge, mobiltelefon, nøgler, medicin og skrøbelige genstande.

Flydende genstande: Sørg så vidt muligt for at pakke væsker og flydende genstande ned i kufferten. Når du skal rejse til Punta Cana, må du have væsker med i håndbagagen, som ikke overstiger 100 ml per produkt. Væskerne skal pakkes i en gennemsigtig plastikpose (frysepose/zip lock pose), og du må have 1 pose med i håndbagagen.

Flydende genstande uden restriktioner: Med Air France er det tilladt at medbringe følgende flydende genstande uden begrænsning:

 • Medicin som er livsvigtig for dit helbred
 • Specielle produkter hvis du fx er allergisk overfor visse fødevarer (laktose, gluten, m.m.)
 • Baby mad
 • Medicin på recept (husk at medbringe en kopi af recepten som skal have dit navn på)

Genstande du ikke må have med i håndbagagen:

 • Knive og lignende skarpe genstande
 • Våben
 • Blækpatroner
 • Parfume flasker som overstiger 100 ml
 • Sprayflasker/dåser som overstiger 100 ml (fx deodorant)
 • Lightere
 • Batterier
 • Fyrværkeri, legetøjsvåben, tåregas
 • Gas containere, dykkerudstyr (oxygen tanke)
 • Maling og lignende
 • Giftig, smitsom eller radioaktiv materiale
 • Kemiske produkter, gødning, ukrudtsmiddel, pesticider, insektmiddel
 • Klorin eller andre rengøringsmidler
 • Brandbart materiale (benzin, fortyndere, acetone, m.m.)
 • Termometer og barometer der indeholder kviksølv

Speciel bagage / Oversize bagage:

Rejser du med speciel bagage eller “oversize bagage” som fx sportsudstyr, musikinstrumenter eller andet, skal du være opmærksom på, at du nok skal betale et ekstra gebyr. Hos Air France er al bagage, der vejer mere end 32 kilo eller måler mere end 158 cm (højde + længde + bredde), kategoriseret som “oversize”.

Golfudstyr:

Er du en af de mange turister, som rejser til Punta Cana for at spille golf på en eller flere af de 8 fantastiske golfbaner, så betragtes din golfbag som standard bagage og er inkluderet i det antal kufferter du må have med. Hvis du fx rejser på Economy Class, hvor du kun må have 1 kuffert med, er du således nødt til at betale et ekstra gebyr for at få din golfbag med.

Hvis du er medlem af Flying Blue Golf har du mulighed for at få din golfbag med gratis, uanset hvor mange kufferter du ellers har med dig. Læs mere om Flying Blue Golf HER. Skal du kun spille golf en enkelt eller to gange, kan du over overveje, om du hellere vil leje et sæt golfkøller på destinationen. Alle golfbaner i Punta Cana har golfkøller til leje mellem USD 40 – USD 65 per sæt.

Rigtig god rejse…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s