Mexikansk aften på Hard Rock Café

Søndag d. 15. september, 2013 er der mexikansk aften fra kl. 19.00 på Hard Rock Café i Punta Cana! Der serveres et udvalg af margaritas (fx med passionsfrugt og mango) og Corona øl til 100 pesos stykket (ca. 13 kr) samt buffet til USD 15 per person (ca. 84 kr) med forskellige, typiske mexikanske lækkerier.

Bordbestilling anbefales!

Hard Rock Café ligger i Palma Real Shopping Village foran Melia Caribe og Paradisus Palma Real ressorterne – sidste bus går mellem klokken 16.30 og 18.30 afhængigt af ressort. Tjek bustiderne HER og spørg eventuelt i receptionen på dit eget ressort for det nøjagtige tidspunkt. Når du skal hjem igen, holder der taxa’er lige uden for centeret. Priser fra USD 6 til USD 48. Tjek priserne HER.

Butikkerne i Palma Real Shopping Village har i øvrigt åbent indtil kl. 22.00, så der burde også være mulighed for at kombinere den mexikanske aften med lidt shopping. Du finder bl.a butikker som Puma, Diesel, Guess, Adidas, Billabong, Quicksilver, Montblanc, Pandora, Swarovski, parfume butik, skobutikker, og mange flere.

Har du lyst til at kombinere aftenen med en tur i biografen, kan du gå en tur i Palacio del Cine biografen, hvor størtedelen af filmene er på engelsk med spanske undertekster, og har du lyst til at forlænge aftenen med en bytur, ligger en af byens hotteste natklubber – Akon’s Jewel –  i samme center.

 

Mexikansk aften på Hard Rock Café i Punta Cana

Mexikansk aften på Hard Rock Café i Punta Cana

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s