Flyforsinkelser

Flyforsinkelser

Flyforsinkelser – hvilke krav har du på erstatning?

Efter 6 dejlige uger i Danmark er jeg netop vendt tilbage til Punta Cana. Jeg skulle flyve fra Kastrup, men flyet blev desværre forsinket, hvilket betød at jeg ikke nåede mit næste fly i Washington.

Dette scenario er ikke spor usædvanligt, og fly forsinkelser sker dagligt for alle luftfartsselskaber i verden, der efterfølgende må betale erstatning til kunderne. Men hvor mange rejsende har egentlig styr på, hvad de har krav på at få i erstatning, hvis flyet er forsinket eller aflyst?

Sidste år rejste jeg fra Punta Cana til København via Washington og blev også forsinket på vejen, så jeg ikke nåede min flyforbindelse. Det luftfartsselskab som jeg rejste med gav mig både gratis hotelophold, taxa fra lufthavnen til hotellet og mad kuponer. Modtagelsen i Washington lufthavnen, da jeg ankom midt om natten, var helt okay og der blev givet god information. Måske ville mange rejsende være tilfredse med at modtage gratis forplejning og rejse videre næste dag (som jeg gjorde), men jeg skrev en lang klage til luftfartsselskabet og endte med at få yderligere USD 600 tilbage for ulejligheden.

Hvis du kommer ud for lignende på din rejse til/fra Punta Cana eller andre steder i verden, så vær opmærksom på, at du evt. kan være berettiget til at få penge retur. Har du ikke selv mod på at skrive til luftfartsselskabet og kæmpe din sag, så kan du kontakte etv. www.flyforsinkelse.dk som yder juridisk assistance til rejsende.

Se også http://www.dr.dk/DR1/kontant/2013/02/12154102.htm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s