Caribbean Bossa Beats i Palma Real Shopping Village

Caribbean Bossa Beats i Palma Real Shopping Village

Caribbean Bossa Beats i Palma Real Shopping Village

Har du lyst til en aften ude af ressorten, kan du i hele juli og august måned nyde både mad, drikke og Caribbean Bossa Beats i Palma Real Shopping Village. Der er musik kl 20:45 og 22:15 hver fredag og lørdag.

I Palma Real Shopping Village kan du spise på enten Hard Rock Café, Cafè Ragazzi, Umí Lounge eller nyde en god flaske vin fra vinbaren, La Enoteca. Det kan også anbefales at sidde udenfor og bestille mad fra en eller flere af restauranterne samt vin fra vinbaren – tjenerne er normalt flinke nok til at lade folk bestille på kryds og tværs og til at give en god service.

Hvis du kommer lidt tidligt, kan du evt. gå i biografen (Palacio del Cine) og se en film inden aftensmaden. I denne uge går der fx After Earth (Will Smith), World War Z (Brad Pitt) og Dispicable Me. Filmene er på engelsk med spanske undertekster, og det koster kun en brøkdel af, hvad det koster at gå i biografen i Danmark. Du kan tjekke film og tider her http://www.palaciodelcine.com.do/cartelera/cine-det.php?id=6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s