Miniferie i Casa de Campo

I tirsdags gik turen til Casa de Campo Resort, som ligger i byen La Romana, ca. 40 minutters kørsel fra Punta Cana. Anders og jeg havde fået en invitation til at besøge ressortet og overnatte en enkelt nat for at se, hvilken oplevelse turister (heriblandt vores egne kunder) får, når de booker sig ind og holder deres ferie i Casa de Campo.

Receptionen i Casa de Campo

Casa de Campo kalder sig selv for The Caribbean‘s Most Complete Resort og er stedet, hvor de rige og berømte holder ferie. Det var bl.a. her at Kardashian familien holdt ferie tidligere på året, som blev vist i reality programmet “Keeping up with the Kardashians“. Ressortet, som er med i gruppen The Leading Hotels of the World, er kæmpestort, og alle gæster, som enten bor på hotellet eller i en af de mange luksusvillaer, som lejes ud, får en golfbil til 4 passagerer at køre rundt i inden for ressortet der bl.a. har 4 golfbaner, tennisbaner, ridecenter, poloklub, skydecenter, jagtklub, privat strand, Altos de Chavon (kopi af en Middelhavslandsby fra det 16. århundrede), hotel, luksusvillaer, og meget mere.

Hotellet har 3 værelseskategorier, og vi blev indlogeret på et Elite Balcony værelse tæt på receptionen. Det var et rigtig flot og stort værelse med en lille entre, hvor der stod et skab med kaffemaskine på bordet og minibar inde i skabet. Soveværelset var udstyret med en King size seng, et langt skrivebord med et stort fladskærmsfjernsyn samt en lille sofagruppe med sofabord. Badeværelset bestod af et rum med badekar og brusekabine, et andet rum med toilet (der var endda telefon på toilettet!) og et tredje rum med 2 håndvaske, spejl og make-up spejl. Endeligt var der et stort walk-in skab. På balkonen var der et lille bord og to stole samt en fin udsigt over en stor sø og et lille haveområde.

Elite Balcony værelse med King size seng

Når man booker et værelse på Casa de Campo, får man som udgangspunkt kun værelset, men man kan købe “madpakker”, der inkluderer morgenmad eller morgenmad, frokost, aftensmad og drikkevarer. Vi fandt hurtigt ud af, at det er meget dyrt at spise og drikke inden for ressortet, så vi var glade for, at vi havde fået den store all-inklusive “madpakke” med i vores ophold.

Ankomst til Casa de Campo:

Vi ankom til Casa de Campo ved 11-tiden i tirsdags og tjekkede ind i receptionen. Casa de Campo er et meget populært ressort blandt amerikanere, så al personale taler som udgangspunkt engelsk til gæsterne. Receptionisten, som tjekkede os ind, gav os en varm velkomst, og vi fik et stort kort over hele ressortet og en forklaring på, hvor de forskellige restauranter, m.m. lå. Vores værelse var ikke helt klart, så vi satte os i lobby baren og tog os en velkomstdrink.

Efter at vi havde fået vores flotte værelse, skiftede vi til badetøj og kørte en tur i marinaen. Casa de Campo har en rigtig hyggelig marina med lejligheder, der har udsigt over havet, små butikker og store både. Der ligger også et lille supermarked og shoppingcenteret “Coconut Mall”, som ser stort og flot ud udefra, men som ikke har ret mange butikker indenfor. Der lå et byggemarked, en isbar, en bank, et par butikker (som var lukket den dag) og en biograf. Butikkerne, der ligger rundt omkring i marinaen, sælger badetøj, sko, smykker, tasker, souvenirs, m.m., men tingene koster mange penge – ligesom alt andet i Casa de Campo – så vi kiggede kun. I hjertet af marinaen ligger en stor plads med hyggelige restauranter side om side, der har udsigt til de store både. Vi kom forbi en butik, som havde lettere brugte yachts til salg … den ene kostede ca. 10 millioner Euro! Vi gik hastigt videre.

Marinaen i Casa de Campo har mange fine yachts og fiskebåde liggende

Efter besøget i marinaen, kørte vi ned til stranden. Casa de Campo’s egen strand hedder Playa Minitas og er en rigtig flot og meget ren strand. Den er ikke så stor eller lang som fx stranden i Punta Cana, men de ca. 400-500 meter er også rigeligt. Sandet er lidt grovere og lidt mere gult/brunt end sandet på stranden i Punta Cana, men vandet er super rent og klart. Casa de Campo ligger på sydkysten af den Dominikanske Republik, så her bader man 100% i det Caribiske hav.

Det var tydeligt at se, at det var lavsæson, for der var stort set ingen folk på stranden. Der var dog stadigvæk masser af personale og tjenere, som gik klædt i hvidt og kom og serverede drinks på stranden.

Vi spiste frokost på strandrestauranten The Beach Club by Le Cirque, som ligger med udsigt over stranden og havet. Super service og mad! Anders fik en pizza, og jeg fik en burger med pommes frites – simpelt men rigtig godt og veltillavet.

Vi tilbragte resten af eftermiddagen med at bade og slappe af på stranden. Anders havde taget en fiskestang med, og der gik ikke længe, før han havde fået bid. Han hev en stor fisk i land til stor fornøjelse for ham selv og alle tjenerne på stranden. Han havde fanget en “trunk fish”, som havde store tænder. Tjenerne sagde, at fisken var en “Baúl”, og at den var god at spise, så de fik den og var mægtig fornøjede.

Den smukke Playa Minitas strand

Om aftenen tog vi lidt fint tøj på. Vi havde tænkt meget over, hvor vi ville spise aftensmad, men da vi fandt ud af at de to andre restauranter som vi havde kigget på var lukket p.g.a. lavsæsonen, var der kun en mulighed tilbage. Inden middagen fik vi en drink i lobby baren. Jeg fik en mojito, som nok er min yndlingsdrink og Anders tog et glas kølig hvidvin. Den kvindlige bartender serverede et lille fad med snacks til os som vi fik sammen med vores drinks.

Drinks i lobby baren inden aftensmaden

Kl. 19.15 havde vi bestilt bord på La Caña by Il Circo, som hører under de berømte Circo restauranter i New York og Las Vegas. Jeg var rigtig spændt på, hvordan maden og servicen ville være, da jeg havde hørt meget godt om restauranten. Begge var helt i top. Maden var super veltillavet og servicen var suveræn! Vi havde næsten hele restauranten for os selv, så det var ikke underligt, at der var personale nok, og at maden blev serveret ret hurtigt. Vi fik tre udsøgte retter og delte en flaske vin…og gik hjem i seng med ondt i maven!

Det eneste minus ved Casa de Campo er måske, at der ikke sker så meget om aftenen. Der findes ikke noget casino eller diskotek på hotellet, så om aftenen er der meget stille og roligt. I højsæsonen er der live musik forskellige steder, men hvis man vil ud og feste, må man tage uden for ressortet.

Dag 2 i Casa de Campo:

Den næste dag sov vi længe og stod først op lidt i 9. Vi trillede ned til Lago Grill restauranten i vores lille golfbil, hvor morgenmaden blev serveret med udsigt over  18. hul på golfbanen Teeth of the Dog og havet. Udover os var der kun en håndfuld andre mennesker, så vi havde igen restauranten stort set for os selv. Morgenmaden blev serveret som buffet, og der var rigeligt at vælge imellem. Der var frisk frugt, brød, wienerbrød, skinker, oste, ristede pølser, fransk toast, æg, og meget mere. Ovre ved frugten stod en venlig dame og tilbød at lave os frisk juice. Ja tak! Overfor hende stod kokken og lavede omelet med fyld som vi selv kunne vælge. Ja tak! Og tjeneren kom og serverede drikkevarer samt frisk kaffe.

Kokken laver omelet med fyld som man selv kan vælge

Anders var engang rigtig skydegal, så efter morgenmaden kørte vi over til Casa de Campo’s skydecenter, hvor man kan skyde på alt muligt. I vores all-inklusive pakke var der også 25 skud på lerduer inkluderet, så det skulle prøves. Vi ankom til skydecentret og tjekkede ind som regnen begyndte at strømme ned. Vi blev taget venligt imod og fik at vide, at vi skulle følge efter en mand som hed Antonio. Han fulgte os op til skydeområdet og sørgede for at Anders blev sat godt ind i tingene. Vi fik ørepropper i ørene inden skydningen gik løs, hvilket jeg var ret taknemmelig for. Lerduerne fløj ret hurtigt ud af deres huler, og jeg havde travlt med at optage hele sceancen på video, så jeg fik ikke set, hvor mange ud af de 25 han ramte. Ca. 10 minutter senere var det hele dog overstået, og vi kørte ned til stranden.

Anders skal skyde efter lerduer

Vores anden strandtur var langt fra ligeså god som dagen før. Der hang store, sorte og tunge skyer over havet og inden længe kunne vi se, hvordan regnen stod ned som gardiner. Vi løb op i baren, da det begyndte at regne og gik tilbage til stranden, da det holdt op…frem og tilbage et par gange. Jeg bestilte en cocktail som jeg fik serveret på stranden (ja, det skulle jo prøves). Dagens cocktail var en “Casa de Campo” til USD 15 (!), som bestod af forskellige frugt juicer blandet med rom. Jeg fik den serveret i et lille plastikkrus, hvor jeg vil skyde på, at der var ca. 300 ml … halvdelen af kruset var fyldt med isterninger og ca. en tredjedel var skum, da cocktailen var blendet, så der var egentlig ikke så meget tilbage til at udgøre selve cocktailen. Den var pyntet fint med en skive ananas og et cocktailbær, der hang på kanten af kruset. Det er nok den dyreste drink jeg nogensinde har fået, men den smagte også ganske godt.

Vi sluttede vores ophold af med endnu en fantastisk frokost på restauranten ved stranden, og jeg fik som det allersidste en 50 minutters massage i spa’en, mens Anders sad i møde med hotellets nye marketingschef.

Efter min mening…

Casa de Campo er helt klart et fantastisk feriested for folk, der har mange penge og gerne vil have luksus, vidunderlig mad samt fred og ro. En ting er sikkert…man slapper virkelig godt af i Casa de Campo. Hvis man rejser nogle stykker sammen, kan det prismæssigt godt svare sig at booke en villa på enten 3, 4 eller 5 soveværelser. Her får man også egen butler med i prisen! Og det kan helt sikkert også svare sig at tilkøbe all-inklusive madpakken, da det er ret dyrt at spise og drikke inden for ressortet.

Mad, drikke, service og kvalitet er helt i top! Efter min beskedne mening, er der ikke rigtig noget at sætte en finger på eller at klage over. Der er vel også en grund til at Casa de Campo tiltrækker en del celebrities og andre stenrige folk fra især USA, der kommer for at holde deres ferie under Caribiens varme solståler.

Caribiens dejlige varme solstråler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s