Det nye Sheraton hotel

De har arbejdet hårdt på det i ca. 1 år, men nu ser det endelig ud til, at det nye Four Points by Sheraton hotel er ved at være færdigt. Jeg kørte lige forbi hotellet i morges efter at have sat Anders af i Puntacana marina (han skulle ud og fiske).

Hotellet ligger ved Punta Cana lufthavnen og bliver hotellet hvor kabinepersonale fra de forskellige flyselskaber samt forretningsfolk der kommer for 1 dag eller 2 højst sandsynligt kommer til at bo, når de skal overnatte i Punta Cana.

Hotellet skal åbne til vinter (den nøjagtige dato er ikke oplyst), og der bliver i alt 124 værelser med gratis internet, gratis shuttle til/fra lufthavnen, fitness center, udendørs swimming pool, og restaurant.

PUNTACANA Resort & Club som ejer lufthavnen og hele området, hvor Sheraton hotellet ligger, har så også mange andre ting at tilbyde deres gæster – bl.a. to verdensklasse golfbaner (La Cana og Corales), vidunderlige strande, Six Senses Spa, La Yola restaurant (en af byens bedste), Playa Blanca beach club, og Punta Cana Village (shopping område med supermarket, butikker, restauranter, m.m.).

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s