Mit første besøg i drive-thru banken

Den anden dag var jeg en tur i banken. Det er måske ikke lige noget vildt at skrive hjem om, men det gør jeg alligevel, for det var første gang at jeg har prøvet en drive-thru bank! Det er åbenbart meget udbredt i USA (har jeg ladet mig fortælle), men jeg har dog aldig prøvet noget lignende. Det kommer ikke bag på mig, hvis det er en amerikansk opfindelse. Det passer meget godt på deres kultur.

Banco Popular, som er en af de størte banker i den Dominikanske Republik (lidt a la Danske Bank), åbnede for et par måneder siden nyt hovedkontor i Bávaro, hvor jeg bor. Her er der så kommet denne drive-thru, hvor man simpelthen kører hen til en stander og ordner sine sager uden at stige ud af bilen! Der er en bestemt stander med en bankautomat, hvis du bare skal hæve penge, og en stander, hvor du kan sende dine papirer, m.m. via et lufttryksrør ind til personen der sidder bag vinduet inde i banken.

I standeren er der et rør, hvor du lægger tingene ind i, og derefter placerer røret i et lille rum i standeren. Du trykker på en knap, hvorefter der lukkes for rummet, og et par sekunder efter blæses der luft op nedefra, så røret bliver sendt indenfor. Der er et højtalersystem i standeren, så du kan snakke med personen, der ordner dine sager. Hvis du hellere vil, kan du også køre direkte op til vinduet for at blive betjent dér.

Nøj, hvor er det smart!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s