Las Leñas café

Punta Cana har egentlig ikke noget rigtig café miljø som man kender det fra Danmark, og det er lidt syndt. Der er dog masser af steder at gå hen og drikke kaffe ude i byen, hvis man skulle have lyst. Et af de to bagerier / caféer i byen, som er meget populære er Las Leñas, der ligger centralt ved Texaco tanken i midten af “downtown” Bávaro – hvis man kan kalde det dét. Her er der åbent og som regel travlt fra kl. 6 om morgenen og til langt ud på dagen. Stedet er hyggeligt nok, omend der kan være en ufattelig larm, når der er fyldt med mennesker, pga den dårlige akustik der er indenfor.

Her kommer folk og drikker kaffe eller friske frugtjuicer og spiser sandwiches, croissanter eller et stykke lækker kage. Der serveres det meste og til ikke ret mange penge. Anders og jeg spiste morgenmad der i morges og fik en croissant med tomat, skinke og ost (jeg havde spist morgenmad hjemme!), en ananasjuice og en cappuccino og betalte 220 pesos som svarer til ca. 33 kroner, hvilket må siges at være en ret rimelig pris.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s