Baywatch på Bávaro Beach

Bávaro Beach fik i år det blå flag, og dermed blev der gjort nogle forbedringer til denne i forvejen suveræne strand i henhold til kravene, som stilles af organisationen, der tildeler de blå flag (www.blueflag.org). Den Dominikanske Republik har nu 14 strande med blå flag – 3 af dem ligger i Punta Cana.

På Bávaro Beach er der er bl.a. kommet livreddertårne op og selvfølgelig også livreddere i bedste Baywatch stil, som jeg for første gang lagde mærke til i går, da jeg tog til stranden i et par timer.

Jeg bor på en golfbane der hedder Cocotal Golf & Country Club som er ejet af hotelkæderne Sol Melia / Paradisus Resorts. I og med at jeg bor her, har jeg et specielt kort, så kan jeg til hver en tid gå til stranden og benytte mig at hotellets strandområde og faciliteter. Jeg tager altid ned til stranden ved Paradisus Palma Real hotellet, som hedder Gabi Beach. De har almindelige liggestole under parasoller med palmeblade, store senge med puder, Bali beds, og hængekøjer. Hvis man vil have noget at drikke, kommer tjenerne rundt på stranden og serverer drinks. Nu er jeg jo ikke hotelgæst, så jeg skal betale for eventuelle drikkevarer, men her har jeg 20% rabat med mit ID-kort.

September er lavsæson for turisme i Punta Cana, og det kan virkelig godt mærkes. Der var stort set ingen mennesker på Gabi Beach, da jeg kom derned ved 14-tiden i går. I højsæsonen kan det være svært at finde en ledig liggestol, men i går havde jeg nærmest frit valg på hele stranden! Vejret var perfekt, og vandet var dejlig varmt! Et par timer i eftermiddagssolen med min iPod er rigeligt for mig. Det er nok til at jeg kobler helt af og føler mig dejlig afslappet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s