I lufthavnen og hente gæster

I disse dage har vi en stor amerikansk gruppe fra firmaet Plast-O-Matic som bor på det flotte Majestic Elegance hotel. Enkelte er ankommet i løbet af de sidste par dage, men i dag ankom størstedelen af gruppen (ca. 90 personer), så Anders og jeg var i lufthavnen i et par timer om eftermiddagen for at tage imod gæsterne og sørge for, at alle kom på de rigtige busser.

Alt gik som smurt. Det gør det efterhånden altid, når vi henter grupper i lufthavnen. Vi har efterhånden prøvet det så mange gange, at der for os ikke længere er mange ben i det.

Det var dog frygteligt varmt at stå ude i lufthavnen og vente på dem. Vores chauffør på den ene bus (som jeg kørte med til hotellet sammen med halvdelen af gæsterne) sagde, at der stod 35 grader på hans termometer i bussen. Luftfugtigheden var også helt i top, hvilket bestemt ikke gjode situationen bedre.

Vi fik kørt gæsterne til hotellet, hvor piccoloerne og et par ansatte fra hotellet ventede på os og tog pænt imod. Gruppen havde en privat check-in, så det gik ret smertefrit, og alle kunne hurtigt smutte afsted til den nærmeste bar, ned på deres værelse eller hvad de nu havde lyst til.

Vi blev på hotellet i et par timer og sad ved den “hospitality desk” som var stillet op. Vores mission var at sælge de spændende udflugter som vi tilbyder, og der var en del som kom og købte af os eller spurgte om yderligere informationer.

En dejlig dag. Det er rigtig rart at få sådan en gruppe i lavsæsonen, hvor vi normalt ikke har mange gæster herovre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s