Velkommen til Punta Cana

Efter at have tilbragt lidt 5 dejlige uger i Danmark, hvor jeg har besøgt familie og venner, må jeg alligevel indrømme, at det er rart at være tilbage i Punta Cana. Det er altid så spændende at komme tilbage efter et stykke tid og se, hvor meget der er sket…og der er virkelig sket meget.

Der bliver bygget på livet løs rundt omkring, og mange nye projekter er igang. Den nye rundkørsel ved lufthavnen som forbinder Punta Cana med den nye motorvej til La Romana og videre til hovedstaden Santo Domingo er nu åben, og hele området ser bare flot ud. Det er nok den største rundkørsel jeg nogensinde har set.

Der bliver stadigvæk lavet nye fortove (et projekt der har været undervejs længe) og der er blevet ryddet jord forskellige steder til nye projekter. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at blive bygget, så det bliver spændende at se. Ved Palma Real Shopping Village er de godt undervejs med den nye butik som skulle blive et stort Plaza Lama supermarked. Ja, selv på den lille vej, hvor jeg bor sker der noget nyt. Henne ved hjørnet er der nu ved at blive gjort klar til et nyt hus eller nogle nye lejligheder. Så er der efterhånden kun en grund tilbage på vejen som står tom.

Der er mange ting man lige skal vænne sig til … bl.a varmen og brugen af air condition alle vegne. I følge www.wunderground.com er der i dag 31 grader som dog føles som 38 grader når man tager luftfugtigheden på 70% i betragtning. Puha! Det gælder om at huske at drikke masser af vand, men det kommer nu helt naturligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s